Egyéb

Az ellenzéki képviselők saját országukat folyamatosan támadják

2019. 11. 07.

A bevándorláspárti politikusok érdemi vita nélküli, zárt ülésen, egyértelműen hazug állításokat megfogalmazva döntöttek Trócsányi Lászlóról.

„Vasárnapi gondolatok az EP-ben a héten történtekről: 15 éve dolgozom az Európai Parlamentben (júliustól képviselőként, előtte néppárti tanácsadóként), ezért jól ismerem a működését. Sokszor előfordul, hogy nemzeti ügyek érdekében frakciókon átívelő együttműködés alakul ki az egy országból jövő képviselők között, de olyan soha nem szokott történni, hogy az ellenzéki képviselők csak arra használják fel EP mandátumukat, hogy saját országukat folyamatosan támadják. Nagyon szomorú, hogy a magyar ellenzéki képviselőknek mindössze ennyit jelent az EP tagság.

Ami hétfőn a jogi bizottságban történt, az az európai jog és az európai demokrácia megcsúfolása, régi időkre emlékeztető koncepciós eljárás volt. A bevándorláspárti politikusok érdemi vita nélküli, zárt ülésen, egyértelműen hazug állításokat megfogalmazva döntöttek Trócsányi Lászlóról. Mivel minden pontja valótlan és tényekkel cáfolható annak a levélnek, amelyet a szakbizottság az EP elnökének írt, Trócsányi László jogi lépések megtételét helyezte kilátásba.

Több mint érdekes, hogy például az OLAF (Európai Csalás Elleni Hivatal) eljárása alatt álló francia liberális biztosjelöltnél a kiváló jogi bizottság nem talált összeférhetetlenségi problémát. De volt egy jó hír is a héten, a magyar ellenzéki EP-képviselők szervezkedése ellenére Bocskor Andrea kolléganőmet az EP kulturális bizottságának alelnökévé választották. Nem adjuk fel, tovább küzdünk Brüsszelben a magyar emberek érdekeiért!”